Meer informatie over meisjesturnen Meer informatie over jazzdance Meer informatie over jongensturnen Meer informatie over meisjesturnen Meer informatie over jazzdance Meer informatie over jongensturnen Meer informatie over meisjesturnen Meer informatie over jazzdance

Nieuws

Geplaats door: maurice
Geplaatst op: 21-04-2013
Veel ere-metaal voor jongens SVO Schinnen.

In de turnhal van Budel werd de finale wedstrijd van het Limburgs Kampioenschap Herenturnen georganiseerd door gymnastiekvereniging Tensor uit Weert. Met 142 deelnemers was het Kampioenschap Herenturnen druk bezocht en verdeeld over 3 wedstrijden had de organisatie het prima voor elkaar en keek iedereen tevreden terug op de wedstrijden.
In de ochtendwedstrijd waren Mac Crutzen en Siem Jutten present en allebei turnde ze een prima wedstrijd, waarbij Siem voor het eerst arabier flik-flak op de vloer turnde. Mac eindige met 80.50 punt, (5 punten meer dan de 1e wedstrijd) opnieuw op de 4e plaats bij Benjamin, niv 10, 2e divisie en Siem werd 9e, maar scoorde met 80.15 punt ook 4 punten meer dan de 1e wedstrijd.
In de 2e wedstrijd waren er maar liefst 10 medailles voor de SVO jongens:
Bij de 3e divisie, instap, niv 11 werd Sjors Overtoom Limburgs Kampioen 2013. Hoewel deze wedstrijd in Budel werd gewonnen door Roel Beumers, Sjors was hier 2e en met ook nog een mooie 3e plaats voor Nard Köppen, had Sjors in het totaal klassement de meeste punten en werd dus Limburgs Kampioen, Roel 2e en Nard 3e. Kortom groot succes voor SVO.


Bij de 7e divisie, pupil, niv 13 wist Joris de Vries wederom te winnen, maar in het totaal klassement eindigde Jesse van der Zijden op de 3e plaats en werd Joris slechts 9e omdat hij de 1e wedstrijd gemist had.
Jens Jutten behaalde deze wedstrijd wederom een 2e plaats en eindigde in het totaal klassement als 3e, bij de 7e divisie, instap II, niv 14.

Bij de laatste wedstrijden kwamen 5 SVO-turners in actie bij de junioren I, niv 7, 3e divisie: zij trokken de goede lijn van de andere turners door, maar bleven nog ver van het podium verwijderd. Desalniettemin veel complimenten van trainers/ouders en toeschouwers voor de goede progressie die de jongens van SVO dit jaar boekten.

Deel dit nieuwsbericht

Onze sponsors