Meer informatie over meisjesturnen Meer informatie over jazzdance Meer informatie over jongensturnen Meer informatie over meisjesturnen Meer informatie over jazzdance Meer informatie over jongensturnen Meer informatie over meisjesturnen Meer informatie over jazzdance

Nieuws

Geplaats door: maurice
Geplaatst op: 02-05-2013
CK Turnen selecties

De Clubkampioenschappen voor de selectie turnsters en turners zijn goed verlopen.
Dit jaar waren de wedstrijden iets vroeger gepland in het seizoen, gezien de opkomst een prima zet: maar liefst 30 meisjes en 20 jongens waren present en lieten zien dat ze er veel zin in hadden. Ook aan de kant zaten weer veel toeschouwers die getuige waren van een prima, sportieve wedstrijd, met mooi turnen van een goed niveau. De vele trainingsuren die de meisjes (12 u/wk) en de jongens (8 u/wk) maken, in een prima turnhal, onder deskundige leiding, werpen hun vruchten af.
Bij de meisjes werd in 4 categoriën gestreden en omdat de jury-leden alleen maar jureerden op uitvoering, lagen de punten heel dicht bij elkaar: bij de jongste categorie was er zelfs een gedeelde 1e plaats voor Imke Gort en Diana Hagedoren, de Clubkampioenen bij de andere categoriën waren: Anna Snijders, Yvet Quaedvlieg en Kelsey Cornelius.
Bij de jongens werd op moeilijkheid en uitvoering gejureerd, gelijk als bij de KNGU-wedstrijden, waardoor de beste duidelijk wonnen: bij de jongste turners was dit Nylan Nelemans, overigens pas enkele maanden bij de jongensselectie en een groot talent, Siem Jutten bij de middengroep en bij de oudere turners was de strijd tot het laatst spannend en uiteindelijk won met 0,35 punt Luke Jutten.
Luke ontfermt zich dan ook voor komend jaar over de wisselbeker Jongens selectieturnen.
Met het debuut van Barry Gort als wedstrijdleiding en de hulp van diverse andere ouders, kon Hans von Weersch de wedstrijd afsluiten en concludeerde dat SVO Schinnen trots kon zijn op deze groepen!
De uitslagen:
meisjes (pre)instap: 1.Diana Hagendoorn/Imke Gort, 2.Wyona Aypassa, 3.Puck Bosch.
jongensselectie 3: 1.Nylan Nelemans, 2.Mac Crutzen, 3.Mex Boereboom.
meisjes pupil I/II: 1.Anna Snijders, 2.Evy van Berkel/Felicia Bons, 3.Anne Debie.
jongensselectie 2: 1.Siem Jutten, 2.Sjors Overtoom, 3.Roel Beumers.
meisjes onderbouw: 1.Yvet Quaedvlieg, 2.Lieke Versteeg, 3.Femke Quadackers.
jongensselectie 3: 1.Luke Jutten, 2.Luka Quaedvlieg, 3.Ian Köppen.
meisjes bovenbouw: 1.Kelsey Cornelius, 2.Esmee Frissen, 3.Kyra Jussen.


Foto: groepsfoto van de meisjes selectie na de Clubkampioenschappen.

Deel dit nieuwsbericht

Onze sponsors