Meer informatie over meisjesturnen Meer informatie over jazzdance Meer informatie over jongensturnen Meer informatie over meisjesturnen Meer informatie over jazzdance Meer informatie over jongensturnen Meer informatie over meisjesturnen Meer informatie over jazzdance

Nieuws

Geplaats door: maurice
Geplaatst op: 24-09-2013
Veel plezier bij SVO Recreakamp.

 Met het thema Jungle-Style werd in de bossen rondom de kampplaats de Tarzan & Jane van SVO gezocht.
Naast dit Jungle-thema, was er dit jaar ook extra aandacht voor de veiligheid rondom het kamp en werd onder leiding van Marc Close en Denise Diederen de leus: "We maken plezier, op een veilige manier" handen en voeten gegeven.
Martijn Verhoosel, Suzanne Henssen en Jos Nies behielden de coördinaties over het hele kamp, bewaakten het tijdschema, zodat de andere leiding hun spellen met de kinderen konden spelen: oa het Jungle dierengeluiden spel, Jungle book, overleef de Jungle en de Koning vd Jungle. De kinderen hebben dan ook in de lianen gezwaaid en geklommen, met kokosnoten gegooid en door klimwebben geklommen en natuurlijk veel plezier gemaakt, zeker op de zeepbaan:

Zaterdagavond werd er gezellig samen gezeten, rondom een groot kampvuur.
De kookploeg onder leiding van Mandy Janssen en Angelique Gort zorgden dat de kinderen hun leeuwenhonger konden stillen en vaker verwend werden met tussendoortjes. Waardoor iedereen genoeg koolhydraten binnen kreeg. Dat vele mensen het SVO kamp al jaren een warm hart toedragen, bleek ook weer uit de bijdrage van brood door bakkerij Pieters, appels door Fruitbedrijf Cals en frites en frikadellen door installatietechniek Gort.
Zondagmiddag, voor het vertrek met de bussen, waren alle punten van de kinderen van alle spellen, opgeteld en konden Tim Erkens en Indyah Jakobs als de Tarzan & Jane van de Jungle worden gehuldigd.

 

Deel dit nieuwsbericht

Onze sponsors