Meer informatie over meisjesturnen Meer informatie over jazzdance Meer informatie over jongensturnen Meer informatie over meisjesturnen Meer informatie over jazzdance Meer informatie over jongensturnen Meer informatie over meisjesturnen Meer informatie over jazzdance

Nieuws

Geplaats door: maurice
Geplaatst op: 19-04-2014
Kelsey Cornelius door naar finale NK Turnen.

In Huizen bij de junioren 2e divisie, turnde Kelsey een heel goede wedstrijd in een sterk deelnemersveld en werd beloond met een zilveren medaille.
Hiermee is ze natuurlijk geplaatst voor de finale van het NK op 24 mei in Breda. Ze heeft eveneens een toestel finale op balk en is reserve op brug ongelijk.
Kortom een uitstekende prestatie van Kelsey. Bij de pupillen 1 N2 turnde Imke Gort en Diana Hagedoren ook een prima wedstrijd, maar hoe dichter bij de finale, 
hoe groter de concurrentie, waardoor Imke op de 18e en Diana op de 22e plek eindigden.
In Rotterdam had Evi van Berkel zich bij de jeugd 1 N3 geplaatst en was goed op dreef op de eerste drie toestellen en toen was het tijd voor die altijd spannende balk. 
Met haar beste balkoefening van dit seizoen wist ze, ondanks de nodige wiebels, zich heel knap als 18e te plaatsen voor de finale!

Deel dit nieuwsbericht

Onze sponsors