Meer informatie over meisjesturnen Meer informatie over jazzdance Meer informatie over jongensturnen Meer informatie over meisjesturnen Meer informatie over jazzdance Meer informatie over jongensturnen Meer informatie over meisjesturnen Meer informatie over jazzdance

Nieuws

Geplaats door: maurice
Geplaatst op: 10-07-2014
Clubkampioenschappen turnselectie genieten.

Door de deelname van 34 turnsters en 16 turners waren er 2 wedstrijden, die met behulp van de trainers, de juryleden en vele helpende handen van de wedstrijdcommissie goed en vlot verliepen. Wedstrijdleider Pascal Extra zorgde voor een punctueel verloop. Bij de turnsters was de strijd heel spannend, want de turnsters werden alleen op uitvoering beoordeeld, waardoor het verschil vaak maar enkele 0,1 punten betrof.
Eindigde de strijd tussen Imke Gort en Diana Hagedoren vorig jaar nog op een gedeelde 1e plaats, nu wist Imke met 0,3 punt te winnen. Bij de jeugd/junior groep moest de clubkampioen van vorig jaar, Kelsey Cornelius, dit jaar het hoofd buigen voor Evi van Berkel. De jong-talent meisjes, ontvingen alle 4 een gouden medaille.
Bij de jongensselectie 1 was het Luke Jutten die zijn titel duidelijk prolongeerde: met een sterk optreden op paardvoltige en brug bleef hij ruim voor op Noa Duijzings. Bij selectie 3 scoorde Mac Crutzen vorig jaar zilver, nu eindigde hij op het hoogste trapje, na een goed geturnde wedstrijd. Dit jaar was er bij de jongens ook deelname van een Jong-talent groepje en hier eindigde Jasper Renneberg op de eerste plaats.
De Acrobatische gymnastiek van SVO verzorgde nog twee mooie demo's: een paar en een groep liet zien dat de Acrobatische gymnastiek bij SVO weer in de lift zit!
Ook de jongens en meisjesselectie lieten zien dat er stijgende turnprestaties geleverd worden, hetgeen een compliment voor de trainersteams van de turnselecties is.
Op de foto staan alle SVO-sporters die deelname aan de Clubkampioenschappen 2014.
Uitslagen meisjes:
Instap D: 1.Aniek Damoiseaux, 2.Britt Veugelers, 3.Lotta Volkers.
Instap N: 1.Imke Gort, 2.Diana Hagedoren, 3.Puck Bosch.
Pupil 2: 1.Lisa Goessens, 2.Majken Mertens, 3.Amy van Doorn.
Jeugd 4e div: 1.Esmee Frissen, 2.Noë van Sloun, 3.Anne Schlechtriem.
Jeugd 2e div: 1.Evi van Berkel, 2.Kelsey Cornelius, 3.Anna Snijders.
Uitslagen jongens:
selectie 1: 1.Luke Jutten, 2.Noa Duijzings, 3.Lars Hennen.
selectie 2: 1.Darren von Weersch, 2.Nard Köppen, 3.Roel Beumers.
selectie 3: 1.Mac Crutzen, 2.Tijl Munnichs, 3.Rik de Rooij.
Jong-talent: 1.Jasper Renneberg, 2.Bart Migchels, 3.Scott Senden.

Deel dit nieuwsbericht

Onze sponsors