Meer informatie over meisjesturnen Meer informatie over jazzdance Meer informatie over jongensturnen Meer informatie over meisjesturnen Meer informatie over jazzdance Meer informatie over jongensturnen Meer informatie over meisjesturnen Meer informatie over jazzdance

Nieuws

Geplaats door: maurice
Geplaatst op: 30-10-2014
LK Groepsspringen succes voor SVO.

In de sporthal van Oirsbeek organiseerde SVO samen met de KNGU het Limburgs Kampioenschap AB-lijn voor Groepsspringen in de ochtend en het Individueel Kampioenschap mini-trampoline springen in de middag.
Martijn Verhoosel zorgde samen met vele SVO vrijwilligers voor een goed verloop van de wedstrijd en 
was daarnaast als trainer succesvol met het heren en dames seniorenteam.
Beide teams veroverde op de mini-trampoline het goud, met een goede score van 19.2 punten en 
de dames sprongen op de mini-trampoline met pegasus naar zilver, met een score van 18.6 punten.
Bij de herenjunioren en de herenjeugd zorgde de jongens van de SVO selectie voor nog 3 gouden plakken:
de junioren behaalde goud op de tumblingbaan (15.4 punten) en plank-pegasus (12.1 punten) en de jongste jongens wonnen goud op plankoline-pegasus (14.4 punten).
Met 4 teams en 5 gouden medailles laat SVO zien dat het bij het groepsspringen tot de top van Limburg behoort.
De heren en dames senioren teams zullen volgend weekend bij de voorronde van het NK Groepsspringen in Goes ook proberen hoge ogen te gooien.
In de middag wedstrijd was er ook individueel SVO succes: Jelle Dylus werd opnieuw Limburgs Kampioen bij de senioren, met 18.05 punten stak hij met kop en schouder boven de rest uit en prolongeerde zijn vorig jaar behaalde titel, met als 3e sprong een dubbelsalto dubbelschroef. 
Clubgenoot Justin Cluistra veroverde zilver met 13.9 punten, hij bleef Jeroen Toonen (Olympia Landgraaf) nipt 0.05 punten voor.
Bij de dames verraste Joyce Habets met een mooie 3e plaats, 13.1 punten, hier was het goud voor Nanja Adema (Olympia Landgraaf) met 14.3 punten.

Allemaal gefeliciteerd met jullie mooie prestaties!

Deel dit nieuwsbericht

Onze sponsors