Meer informatie over meisjesturnen Meer informatie over jazzdance Meer informatie over jongensturnen Meer informatie over meisjesturnen Meer informatie over jazzdance Meer informatie over jongensturnen Meer informatie over meisjesturnen Meer informatie over jazzdance

Nieuws

Geplaats door: maurice
Geplaatst op: 04-01-2015
Fris uit de startblokken voor 2015

De Acrobatische Gymnastiek, de meisjesselectie en de jongensselectie hebben alle 3 op 17/18 januari wedstrijden voor NK of LK op de rol staan.

De Acrobatische gymnastiek gaat op zaterdag naar Den Bosch waar de plaatsingswedstrijden voor D/E lijn door GV de Flik-flak wordt georganiseerd en op zondag, ook in Den Bosch, voor de C/D lijn. Op beide dagen komen verschillende teams van SVO in actie.

De meisjesselectie hebben in Zierikzee voor N2 en 2e divisie, de 2e plaatsingswedstrijd voor het NK. Voor SVO komen de toppers van de meisjesselectie in actie. Bijzonder spijtig is dat Tessa Hagedoren in de kerstvakantie tijdens de training haar voet heeft gebroken, waardoor ze 24-1 haar wedstrijd moet missen. Aangezien dit haar enige voorwedstrijd is, is haar wedstrijdseizoen voorbij.

Tot slot hebben alle jongens vd selectie van SVO hun 1e voorwedstrijd voor het Limburgs Kampioenschap op zondag 18 janauri. Bijzonder is dat deze wedstrijd door SVO zelf, in de turnhal van Oirsbeek, wordt georganiseerd. Toeschouwers van harte WELKOM: er zijn 3 wedstrijden, iedere wedstrijd zijn er 5-6 jongens van SVO op de werkvloer. (zie agenda)

Deel dit nieuwsbericht

Onze sponsors