Meer informatie over meisjesturnen Meer informatie over jazzdance Meer informatie over jongensturnen Meer informatie over meisjesturnen Meer informatie over jazzdance Meer informatie over jongensturnen Meer informatie over meisjesturnen Meer informatie over jazzdance

Nieuws

Geplaats door: maurice
Geplaatst op: 13-01-2016
Meisjes selectie goed van start.

In Weert vond de eerste voorwedstrijden van het seizoen plaats voor de meisjesselectie van SVO. 
Asaya vd Locht en Evi van Berkel mochten op zaterdag de spits afbijten, zij turnden voor het eerst bij de junioren 2e divisie. Beiden turnden een goede wedstrijd en wisten de limiet te behalen en plaatsten zich voor de 1/4 finale van het NK. Evi werd knap 2e op sprong en brug en behaalde daarmee al twee toestelfinales op het LK. 
Op 17 januari turnen ze hun tweede voorwedstrijd in Cuijck om zich te kunnen plaatsen voor het Limburgs kampioenschap en mogelijke toestelfinales. 
Op zondagmorgen waren de meisjes uit de verplichte oefenstof aan de beurt. Bo Mertens turnde in de jeugd 1 N4 erg netjes en op sprong was ze al dichtbij plaatsing voor een toestelfinale. Ze behaalde in een zeer sterk deelnemersveld een knappe 10e plaats. Lotta Volkers turnde netjes in de Pupillen 2 N3 met voor het eerst een streksalto van brug. Ze was helaas niet helemaal fit, behaalde een 12e plaats. Bij de Pupillen 1 N3 werd er ook mooi geturnd en behaalde Dominique Winkens een 7e plaats, Puck Bosch een 12e plaats en Bente Mertens werd 14e.
Al deze meisjes hebben op 16 januari hun tweede voorwedstrijd in Hoensbroek. Ook Anna Snijders turnt dan haar tweede wedstrijd. Nu werd ze, met een zeer goede brugoefening, 16e bij de junioren 3e divisie. Als laatste was Esmee Frissen aan de beurt bij de senioren 4e divisie. Na hard oefenen lukte haar volledige brugoefening op de wedstrijd en keek ze zelf zeer tevreden terug. Ze werd 18e. Al met al een succesvol eerste turnweekend.

Deel dit nieuwsbericht

Onze sponsors