Meer informatie over meisjesturnen Meer informatie over jazzdance Meer informatie over jongensturnen Meer informatie over meisjesturnen Meer informatie over jazzdance Meer informatie over jongensturnen Meer informatie over meisjesturnen Meer informatie over jazzdance

Nieuws

Geplaats door: maurice
Geplaatst op: 26-04-2017
NK Heren Turnen in Tilburg

In de ochtend kwamen Bart Migchels, Yassin Janssen en Stan Vanhommerig in actie.
Ze begonnen voortvarend op de ringen met mooie oefeningen.
Stan hield dit de hele wedstrijd vol en behaalde met 104.35 punten een mooie 11e plaats en is dus door naar de halve finale. Helaas ging het bij sprong voor Bart fout: z'n tweede sprong maakte hij voordat de jury het startsein gaf, waardoor hij een 0 scoorde. Ondanks de goede oefeningen op rekstok, vloer en voltige werd Bart 22e, met 95,65 punten. Yassin turnde een hele goede wedstrijd en behaalde een totaal score van 103,50 punten, maar dit bleek 0,1 punt te weinig voor de halve finale.
Marten Weijnans turnde opnieuw een uitstekende wedstrijd met een goede brugoefening, een mooie Tsukahara over de Pegasus en een strakke streksalto schroef op de vloer. Totaal scoorde Marten 64.05 punten, goed voor de 10e plaats en dus een halve finale plaats in de 3e divisie junior 1.

Deel dit nieuwsbericht

Onze sponsors