Meer informatie over meisjesturnen Meer informatie over jazzdance Meer informatie over jongensturnen Meer informatie over meisjesturnen Meer informatie over jazzdance Meer informatie over jongensturnen Meer informatie over meisjesturnen Meer informatie over jazzdance

Nieuws

Geplaats door: Tim
Geplaatst op: 14-04-2018
Uitslag Schinnense Clubkampioenschappen 2018

Vandaag waren de Schinnense Clubkampioenschappen in de Turnhal in Oirsbeek o.l.v. Celine Legerstee en Inez van Weersch. Dit is het eerste jaar dat we werken met een nieuwe oefenstof. Voorheen werkten we met het NTS-systeem, maar we zijn dit jaar overgestapt naar het nieuwste oefenstofsysteem van de KNGU.

De eerste wedstrijd was erg rustig qua opkomst, maar bij de tweede wedstrijd was de opkomst erg groot. Er werden mooie oefeningen geturnd en iedereen deed zijn uiterste best om de oefening zo goed mogelijk uit te voeren voor het jurylid maar ook voor de ouders. De uitslag bij de meiden 8-9 jaar was erg spannend want bij deze leeftijdscategorie hebben maar liefst twee kinideren zilver gehaald en maar liefst ook twee kinderen brons gehaald.

De uitslagen van de Schinnense Clubkampioenschappen recreanten:
Meisjes 6-7 jaar: 1. Mila Janssen, 2. Lynn Schwillens, 3. Sophie Coenen
Meisjes 8-9 jaar: 1. Lisa Claessens, 2. Maud Limpens en Lieve van de Weyer, 3. Yasmae Townsend en Annika Moonen
Jongens 8-9 jaar: 1. Sjoerd Middeldorp, 2. Naud Middeldorp, 3. Timo Faijaars
Meisjes 10-11 jaar: 1. Veerle Benneker, 2. Benthe Dreessen, 3. Nour Maklad
Jongens 11 jaar e.o.: 1. Rik de Rooij, 2. Wesley de Weerd

De scores en de uitslagen van de overige kinderen kunt u inzien door naar Prestaties -> Schinnense Turnkampioenschappen in het menu te navigeren. Of klik op deze link.

Collage van de medaillewinnaars:

Er zijn tijdens de wedstrijd ook nog verschillende foto's gemaakt. Deze kunt u bekijken in onze Fotoalbum. Klik op deze link om naar het fotoalbum te gaan.

Deel dit nieuwsbericht

Onze sponsors